Voorkom oververmoeidheid

Verbeter de betrokkenheid om burnouts te voorkomen

Betrokkenheid stimuleren via het voorkomen van oververmoeidheid

Bedrijven concurreren met elkaar op de huidige krappe arbeidsmarkt om de grootste talenten binnen te halen. Ze leggen daarbij steeds meer de nadruk op het voorkomen van oververmoeidheid en burnouts en het stimuleren van de betrokkenheid van werknemers. Waarop moet u zich op focussen in de wirwar van variabelen die betrokkenheid en retentie kunnen beïnvloeden?

Beschik over de juiste tools om de personeelsbetrokkenheid te stimuleren

Compliance automatiseren

Compliance automatiseren

Een hoogproductief bedrijf bestaat uit betrokken en productieve werknemers. De oplossingen van Kronos gaan burnouts en oververmoeidheid tegen terwijl de naleving van voorschriften wordt gegarandeerd. Zorg voor voldoende pauzes tussen diensten, een evenwichtige bezetting, nauwkeurige prognoses voor overwerk en zet effectieve teams in met een juiste mix van vaardigheden, zodat werknemers gestimuleerd worden en gemotiveerd blijven.

Promoot de ontwikkeling van eerlijke werkroosters

Promoot de ontwikkeling van eerlijke werkroosters

De planningsfuncties geven werknemers meer controle over hun planning met gebruiksvriendelijke selfservicefuncties via desktop, Kronos InTouch of een mobiel apparaat. Geef werknemers de mogelijkheid om werkroosters te bekijken, diensten om te wisselen, openstaande diensten in te vullen, om vervanging te vragen bij afwezigheid en hun beschikbaarheid altijd en overal bij te werken.

Zelfservicevoorzieningen aanbieden

Zelfservicevoorzieningen aanbieden

De oplossingen van Kronos bieden selfservicevoorzieningen die ervoor zorgen dat werknemers zich betrokken en verantwoordelijk voelen. Werknemers kunnen hun werkroosters bekijken, verlof aanvragen, gewerkte uren en pauzes bekijken, voordelen en vergoedingen beheren en belangrijke persoonlijke documenten openen. Dit helpt om een vertrouwenscultuur te creëren en compliance te garanderen.

Houd werknemers betrokken met betrouwbare tools

Kronos helpt u bij het creëren van betrokkenheid en zorgt ervoor dat er conform de voorschriften wordt gewerkt. Daarnaast worden ook de operationele en beleidsvereisten van uw bedrijf veiliggesteld.

 • Optimale planningen opmaken

  Maak eerlijke werkroosters op, vermijd frustratie bij uw werknemers en voldoe aan de geldende regelgeving en voorschriften

 • Burnouts voorkomen

  Risico's en aansprakelijkheid als gevolg van oververmoeidheid verminderen

 • Overuren nauwkeuriger bijhouden

  Nauwkeurige prognoses voor overuren op basis van realtime medewerkersgegevens

 • Correcte uitvoering van het bedrijfsbeleid

  Rechtvaardige toepassing en naleving van het bedrijfsbeleid voor vrije tijd en verzuim