5 vragen om aan leveranciers te stellen wanneer u HCM-technologie selecteert

5 Questions to Ask HCM Vendors Before Selecting HR Technology

Bij het afwegen van oplossingen zoekt u naar een betrouwbare partner die uw unieke behoeften begrijpt. En uiteindelijk kiest u een leverancier die niet alleen technisch in uw behoeften kan voorzien, maar die ook strategisch gericht is op uw succes als klant. Met andere woorden: een leverancier die uw succes als het zijne beschouwt.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over dit white paper

Wij hebben vijf eenvoudige vragen geformuleerd waarmee u kunt beoordelen of een HCM-leverancier de juiste strategische partner is. Zo kunt u een shortlist maken van leveranciers die vandaag het benodigde serviceniveau bieden en die morgen met uw bedrijf mee groeien. Dit zijn de vragen:

  1. Is het technologieplatform gebouwd voor uw huidige én toekomstige behoeften?
  2. Kan de oplossing de medewerkerservaring verrijken en datagestuurde HR-beslissingen ondersteunen?
  3. Begrijpt de leverancier de specifieke behoeften van uw organisatie en uw medewerkers?
  4. Hoe wordt de oplossing geïmplementeerd en ondersteund?
  5. Welke tools zijn beschikbaar om het compliancerisico te verkleinen?

Download ons informatieve whitepaper om te ontdekken hoe u dankzij de juiste leverancier/partner de beschikking krijgt over realtime medewerkersdata waarmee uw managers de productiviteit kunnen verhogen, de medewerkerservaring kunnen verbeteren en beter gefundeerde beslissingen kunnen nemen.