Meer en meer klanten willen de voordelen van cloud computing — Kronos voldoet aan deze wens. Maximaliseer uw workforce management-succes zonder dat uw eigen IT-team de verantwoording draagt voor het beveiligen en beheren van nieuwe technologie. Help uw IT-personeel tijd te besparen en handhaaf uw productiviteit terwijl wij erop toezien dat uw systeem wordt geoptimaliseerd om aan uw doelen te beantwoorden.

Kronos® Cloud Hosting helpt u slimmer te werken door uw oplossing voor u te hosten en beheren — en zo te doen wat u verwacht van een workforce management-partner. Lees meer over cloud hosting door Kronos!

Cloud Hosting Datasheet

Meer en meer klanten willen de voordelen van cloud computing — Kronos voldoet aan deze wens. Maximaliseer uw workforce management-succes <span style=&#34;line-height: 1.4em;&#34;>zonder dat uw eigen IT-team de verantwoording draagt voor het beveiligen en beheren van nieuwe technologie. Help uw IT-personeel tijd te besparen </span><span style=&#34;line-height: 1.4em;&#34;>en handhaaf uw productiviteit terwijl wij erop toezien dat uw systeem wordt geoptimaliseerd om aan uw doelen te beantwoorden. </span></p><p><span style=&#34;line-height: 1.4em;&#34;>Kronos® Cloud Hosting </span><span style=&#34;line-height: 1.4em;&#34;>helpt u slimmer te werken door uw oplossing voor u te hosten en beheren — en zo te doen wat u verwacht van een workforce management-partner. Lees meer over cloud hosting door Kronos!</span