Cloudgereedheid Bent u helemaal gereed voor migratie naar de cloud?

Als u overweegt uw UKG Workforce Central-oplossing te migreren naar de UKG Cloud, ontdek dan hoe u een uitgebreide evaluatie kunt uitvoeren vóórdat u deze overstap maakt. Veel klanten van UKG™ (Ultimate Kronos Group) doen dit om zeker te weten dat ze zich goed voorbereiden.

VP's en CIO's letten op het risicomanagement bij de migratie van hun oplossingen naar de cloud. Vaak vragen ze om een onafhankelijke evaluatie om de praktische risico's in kaart te brengen en plannen voor risicobeheersing te maken. Door de risico's in kaart te brengen, vergroot u ook de waarschijnlijkheid dat u de migratie op tijd en binnen het budget kunt afronden.

Meer productinfo

UKG Services ondersteunt dit evaluatieproces met onze speciale Cloud Readiness-service. Op basis van de ervaring die we hebben opgedaan bij de migraties van honderden organisaties naar de cloud, helpen we uw organisatie bij het voorbereiden en uitvoeren van een efficiënte, effectieve en veilige upgrade naar de UKG Cloud. Deze service helpt u met:

  • Een evaluatie door onafhankelijke specialisten om risico's en kansen in kaart te brengen
  • Beheersing van het organisatierisico door een gedetailleerde functionele en technische evaluatie van oplossingen
  • Verbetering van de prestaties van uw UKG Workforce Central-oplossing
  • Aanbevolen werkwijzen die een snellere ROI opleveren

Download dit informatieve document en lees hoe onze Cloud Readiness-service u helpt om een succesvol migratieplan op te stellen, zodat uw IT-personeel meer tijd overhoudt voor zijn kerntaken.