Key Performance Indicators (KPI’s) zijn de kritieke prestatie-indicatoren voor elke organisatie. Uit onderzoek van de SMB Group blijkt dat geautomatiseerde oplossingen voor personeelsbeheer, zoals Kronos Workforce Ready, positieve effecten hebben op de KPI’s van kleine en middelgrote organisaties.
Lees het eBook waarin de resultaten worden samengevat en ontdek hoe Workforce Ready inspeelt in op nieuwe technologische vooruitgangen, zoals werken in de Cloud, om KPI’s te verbeteren.

De belangrijkste KPI’s in workforce management

class=&#34;p1&#34;>Key Performance Indicators (KPI’s) zijn de kritieke prestatie-indicatoren voor elke organisatie. Uit onderzoek van de SMB Group blijkt dat geautomatiseerde oplossingen voor personeelsbeheer, zoals Kronos Workforce Ready, positieve effecten hebben op de KPI’s van kleine en middelgrote organisaties.</p><p class=&#34;p1&#34;>Lees het eBook waarin de resultaten worden samengevat en ontdek hoe Workforce Ready inspeelt in op nieuwe technologische vooruitgangen, zoals werken in de Cloud, om KPI’s te verbeteren.