Een veilige terugkeer naar de werkplek met uw Kronos-oplossing

Weer terug naar de werkplek? Gebruik uw Kronos-oplossing om te zorgen dat uw medewerkers veilig en productief kunnen werken. (De webinar is Engelstalig)

Nu wereldwijd de lockdowns worden versoepeld, denken organisaties na over de gevolgen, bijvoorbeeld voor de terugkeer van hun medewerkers naar de werkplek.

Meer over deze webinar-herhaling

Schrijf u vandaag nog in voor onze webinar en ontdek hoe u er met behulp van uw bestaande oplossingen en functies van Kronos voor zorgt dat uw mensen veilig en productief aan de slag kunnen in 'het nieuwe normaal'. Wat steekt u ervan op? In de webinar geven onze specialisten informatie over onderwerpen zoals:

  • Opties voor contactloos in- en uitklokken en de beste manieren om tijdklokken schoon te houden
  • Best practices voor attestatie
  • Mobiele functies voor het beheer van afstandswerkers
  • Rapportage van contactonderzoek
  • Ziekteverzuimbeheer

Verder bespreken we enkele innovatieve producten van onze partners, waarmee uw organisatie de terugkeer naar het werk in goede banen kan leiden en uitdagingen op het gebied van compliance, bedrijfsprocessen en personeelsbeheer kan overwinnen.

Profiteer van deze waardevolle informatie om uw organisatie en uw mensen weer veilig en efficiënt te laten terugkeren naar de werkplek. Schrijf u direct in.