Het e-boek Communicatie

De nieuwe toekomst van werk

Het e-boek Communicatie

Lees alles over de succesfactor COMMUNICATIE in de nieuwe toekomst van werk en de belangrijke rol van goede communicatie om een positieve medewerkerservaring te creëren die de groei van uw organisatie ondersteunt.

Download het e-boek om kennis te maken met de factor COMMUNICATIE en de cruciale rol die oplossingen voor workforce management spelen om uw medewerkers zelfstandiger te maken, het vertrouwen en de transparantie te vergroten en een persoonlijke HR-aanpak mogelijk te maken.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over dit e-Boek

Om uw veerkracht en uw resultaten in de nieuwe toekomst van werk te versterken, is het essentieel dat u profiteert van de datagestuurde HR-transformatie. We onderscheiden vier cruciale factoren voor succes: BESCHERMING, PLANNING EN UITVOERING, COMPLIANCE en COMMUNICATIE. In dit e-boek beschrijven we de factor COMMUNICATIE en drie essentiële kernactiviteiten om de medewerkersbetrokkenheid, de kostenbeheersing en de productiviteit te versterken:

  • Medewerkers zelf hun werk/privé-balans laten bewaken met selfservice-tools
  • Vertrouwen opbouwen door transparante communicatie
  • Via een persoonlijke benadering voorzien in de behoeften van uw medewerkers