Het e-boek Compliance

De nieuwe toekomst van werk

De nieuwe toekomst van werk

Lees alles over de succesfactor COMPLIANCE voor de nieuwe toekomst van werk en ontdek wat u kunt doen om effectief en efficiënt te voldoen aan de steeds veranderende veiligheids- en arbeidsregels – zonder negatieve gevolgen voor de kosten of de arbeidsproductiviteit.

Download het e-boek om kennis te maken met de factor COMPLIANCE en de cruciale rol van workforce management-oplossingen bij het naleven van alle wet- en regelgeving en cao's – nu en in de toekomst.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over dit e-Boek

Om uw veerkracht en uw resultaten in de nieuwe toekomst van werk te versterken, is het essentieel dat u profiteert van de datagestuurde HR-transformatie. We onderscheiden vier cruciale factoren voor succes: BESCHERMING, PLANNING EN UITVOERING, COMPLIANCE en COMMUNICATIE.

In dit e-boek beschrijven we de factor COMPLIANCE en drie essentiële kernactiviteiten om de compliance, de veiligheid en de prestaties te ondersteunen:

  • Geautomatiseerde compliance via uw workforce management-oplossing
  • Werkroosters genereren die rekening houden met de arbeidsvraag en de regelgeving
  • Proactieve monitoring van welzijn, opleiding en certificering van medewerkers