Het Managen van Human Resources

Waarom het nu tijd is voor bedrijven om HR te formaliseren en te automatiseren.

Het Managen van Human Resources

Het is een feit dat het succes van een organisatie tegenwoordig vooral aankomt op human relations. Of we het nu personeelsbeheer, human resources (HR), human capital management (HCM), personeelszaken of iets anders noemen, het is onbetwistbaar dat de manier waarop bedrijven mensen vinden, inhuren, inspireren, trainen, koesteren en behouden de sleutel is tot het verwezenlijken van doelstellingen.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over dit white paper

Deze situatie komt nog duidelijker naar voren in de kenniseconomie, waar er een oneindige strijd plaatsvindt om mensen te vinden en te behouden. HR heeft zich verder ontwikkeld om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen. Tegenwoordig zorgt technologie voor krachtig personeelsbeheer door het automatiseren van processen en het handhaven van beleidsmaatregelen. Hierdoor heeft HR meer tijd om zich te focussen op moeilijkeretaken. Delivery models, gebaseerd op de cloud en mobiel, voegen extra waarde toe door werknemers, HR, lijnmanagers en leidinggevenden direct inzicht in informatie geven.

Deze mini-whitepaper beantwoordt de volgende vragen:

  • Wat is een HR-oplossing?
  • Waarom is technologie voor HR belangrijk en waarom nu?
  • Hoe kan ik het maximale uit een HR-plossing halen?
  • Welke voordelen zal ik zien als resultaat van een HR-oplossing?