Infographic: Een Verouderde Tijdregistratie en Aanwezigheid Leidt tot Productiviteitsrisico’s

Infographic: Een verouderde tijdregistratie en aanwezigheid leidt tot productiviteitsrisico’s

Een verouderde tijdregistratie en aanwezigheid kan de productiviteit negatief beïnvloeden. Leer de feiten kennen.

Workforce Management en T&A-systemen bestaan om meer uit mensen te halen en hun vaardigheden en beschikbaarheid om te werken te benutten. De sleutel tot productiviteit is een grondige kennis over hoe mensen worden ingezet, hun functies, of ze fulltime, tijdelijk, parttime of werknemers in ploegendienst zijn, en hun arbeidsuren. U kunt verder onderzoeken wat ze doen en wanneer en of dit voor hen de beste manier is om hun tijd te besteden.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over deze grafische voorstelling

Een efficiënt T&A-systeem is in staat om snel herhaaldelijk te laat komen en afwezigheid te ontdekken – de twee belangrijkste oorzaken van inefficiëntie en productiviteitsverlies. Een volledig ontwikkeld T&A-systeem helpt managers met het bijhouden van de meer complexe functies. Denk aan bijvoorbeeld het toewijzen van meerdere taken aan dezelfde persoon en dit ook te vergoeden of aan uitzonderingen zoals het vergeten van ‘in- en te uitklokken’ te beheren. Door het in kaart brengen, vereenvoudigen en automatiseren van personeelsgerelateerde processen, wordt het een stuk gemakkelijker om de fundamentele tijd- en aanwezigheidspatronen van de organisatie in zijn geheel te zien.

Download deze graphic voor meer informatie over tijdregistratie en aanwezigheid.