Kronos in de cloud

Een eenvoudige benadering van software

Kronos in de cloud

Steeds meer klanten willen de voordelen van cloud computing en Kronos levert de ervaring en service die ze verwachten. Wij hosten en beheren uw personeelsbeheersysteem in de cloud, waar gebruikers veilige toegang hebben tot de applicatie(s) via het web - altijd, overal - met hun mobiele apparaten, tablets, laptops en desktops. Kom te weten hoe Kronos in de cloud voordelen biedt zoals snellere implementaties, het beschermen van uw investering, uw IT-team gefocust houden op het laten groeien van uw bedrijf en het verminderen van kapitaaluitgaven.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer productinfo

Samenvatting van de belangrijkste voordelen van Workforce Central in de cloud:

  • HOUDT UW IT-TEAM GEFOCUST op het laten groeien van uw bedrijf
  • SNELLERE IMPLEMENTATIE en upgrades
  • BESCHERMT UW INVESTERING door de oplossing in handen te houden van de experts die deze hebben gebouwd
  • VERMINDERT KAPITAALUITGAVEN door de noodzaak voor hardware- en software-aankopen weg te nemen
  • MINIMALISEERT DE RISICO'S die gerelateerd zijn aan het investeren in snel veranderende technologie
  • GARANDEERT BESCHIKBAARHEID van uw personeelsbeheeroplossing

Het is geen wonder dat klanten variërend in grootte van 300 tot 300.000 werknemers gebruik maken van de Kronos Cloud om zichzelf te ontdoen van de zorgen over datacentra, servers, databases, upgrades en updates. Het is de ideale keuze voor organisaties die hun doelen voor personeelsbeheer willen behalen zonder over hun budgetten voor kapitaalgoederen heen te gaan of extra eisen te hoeven stellen aan hun interne IT-personeel. En of u nu geabonneerd bent op onze SaaS (software as a service) oplossingen of uw software koopt - Kronos biedt een samenwerking die succes verzekert.