IDC kreeg van Kronos de opdracht om een onafhankelijke ROI-analyse (investeringsrendement) uit te voeren voor de InTouch®-tijdsklok. Dit document is gebaseerd op de analyse van gesprekken die met Kronos-klanten zijn gevoerd. IDC identificeerde in welke mate Kronos InTouch financiële voordelen oplevert ter ondersteuning van personeelsmanagement.

Kronos InTouch - Gemakkelijker en Goedkoper Workforce Management (in het Engels)

Zoals veel andere bedrijfsprocessen is personeelsmanagement zeer gereglementeerd en complex geworden. Ook is het belang ervan voor succesvolle bedrijven toegenomen. Tegelijkertijd zijn de kosten van zaken doen aan het stijgen. Werkgevers staan onder druk om de kosten te verlagen terwijl de aansprakelijkheid en tevredenheid van werknemers verbeterd moeten worden. IDC kreeg van Kronos de opdracht om een onafhankelijke ROI-analyse (investeringsrendement) uit te voeren voor de InTouch®-tijdsklok.Met InTouch wordt niet alleen geklokt, maar kunnen de medewerkers ook hun uren, planningen, resterende verlofdagen en verlofaanvragen bekijken direct op het apparaat.

 

Dit document is in het Engels en is gebaseerd op 10 gesprekken die in 2012 zijn gevoerd met klanten van Kronos. IDC identificeerde in welke mate Kronos InTouch financiële voordelen oplevert ter ondersteuning van personeelsmanagement.