Toolkit voor kopers van HCM-oplossingen

Alles wat u nodig hebt om de meest geschikte oplossing te vinden

Toolkit voor kopers van HCM-oplossingen

Deze toolkit is een aanvulling op de Koopgids voor Human Capital Management-software, waarin wordt beschreven hoe u de HCM-oplossing vindt die het best past bij uw organisatie.

Gebruik de toolkit om u te begeleiden en te ondersteunen bij het vaak ingewikkelde aanschafproces voor het juiste HCM-platform. De toolkit bevat 5 handige werkbladen:

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over dit e-Boek

Download de Toolkit voor kopers van HCM-oplossingen om u te helpen bij het beoordelen van het juiste HCM-platform en de juiste leverancier voor uw organisatie.

 • Evaluatie van huidige situatie en behoeften
  U kunt dit werkblad gebruiken om u op de vraaggesprekken met potentiële leveranciers voor te bereiden en een helder beeld te krijgen van de huidige situatie en de behoeften van uw organisatie.
 • Opzet van het projectteam
  In dit werkblad kunt u een overzicht maken van potentiële leden voor het projectteam dat uw aankoopbeslissing gaat voorbereiden.
 • Sjabloon voor gebruikersgesprekken
  U kunt dit werkblad gebruiken voor het noteren van mogelijke vertegenwoordigers van verschillende gebruikersgroepen (medewerkers, leidinggevenden, directie, beheerders) en de vragen die u aan deze vertegenwoordigers wilt stellen.
 • Checklist voor basiseisen
  Gebruik deze checklist om er zeker van te zijn dat de HCM-platforms die u overweegt, voldoen aan de meest essentiële vereisten voor uw organisatie.
 • Checklist voor services
  U kunt deze checklist gebruiken om een overzicht te krijgen van de beschikbare implementatie- en supportservices van de verschillende leveranciers, die essentieel zijn voor het succes van uw nieuwe platform.