UKG Workforce Central in de cloud

Lees onze technische whitepaper UKG Workforce Central in de cloud voor alle informatie over de manier waarop de applicaties en databases van UKG Workforce Central™ in een datacenter van wereldklasse worden onderhouden met meerdere lagen van beveiliging en redundantie.

Meer over dit e-Boek

UKG Workforce Central biedt complete automatisering en hoogwaardige informatie waarmee u de arbeidskosten onder controle houdt, het compliancerisico beperkt en de productiviteit van uw medewerkers optimaliseert. Maar u kunt met Workforce Central alleen consistent waarde genereren als de oplossing altijd beschikbaar is en goed wordt beheerd. Daarom kiezen steeds meer klanten voor de UKG Private Cloud als implementatie van hun oplossing voor workforce management. Met UKG Workforce Central in de cloud krijgt uw organisatie via het web 24/7 toegang tot applicaties zonder dat u extra hardware, besturingssystemen of RDBMS-licenties hoeft aan te schaffen. Bovendien kunt u gerust zijn in de wetenschap dat de ervaren technische specialisten van UKG™ uw WFM-applicaties en uw personeelsgegevens vakkundig beheren.

Lees meer over de UKG Private Cloud:

  • Infrastructuur van het datacenter, netwerkconnectiviteit, datacommunicatie en meer
  • Systeembackup en -herstel, beveiligingsbeleid en integratie van data en applicaties
  • Technische support, certificeringen en beleid en beheer voor SLA's

Download deze informatieve technische whitepaper en ontdek hoe u uw doelen voor workforce management kunt behalen zonder uw budget te overschrijden of uw IT-mensen te belasten.