Is uw werkwijze al toekomstbestendig?

Vier tips voor het opstellen van een bedrijfscasus om op Workforce Dimensions over te stappen

Is uw werkwijze al toekomstbestendig?

Ontdek hoe u een aantrekkelijke bedrijfscasus kunt opstellen voor de overstap naar een beheeroplossing van menselijk kapitaal die is ontworpen om het personeel van de toekomst vandaag de dag te kunnen beheren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologische hulpmiddelen om uw personeel beter te kunnen inzetten, kan u de productiviteit verhogen en voor betere bedrijfsresultaten zorgen.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over dit white paper

In de whitepaper 'Is uw werkwijze al toekomstbestendig?': 4 tips voor het opstellen van een bedrijfscasus om op Workforce Dimensions over te stappen, lees over de belangrijkste kwesties waar u rekening mee moet houden wanneer u uw casus opstelt:

  • Bespreek de technologische veranderingen die zich voordoen in de markt
  • Benadruk de verschillende voordelen van de implementatie van de nieuwste oplossing
  • Bespreek de kansen en het potentieel van modernisering
  • Neem de zorgen weg over de hoeveelheid aan middelen die migratie zou verbruiken

Het blijven gebruiken van verouderde technologie kan een negatieve invloed hebben op uw organisatie, van beveiligingsproblemen tot de organisatorische kosten voor het onderhouden van een ouder systeem. De overstap naar Workforce Dimensions waarborgt dat uw organisatie permanente, ingebouwde beveiligingsfuncties en reguliere releaseupdates heeft, en het levert een gebruikerservaring voor optimale prestaties en een verbeterde personeelsinzet.

Download deze informatieve whitepaper voor meer informatie over waarom u nu de overstap zou moeten maken naar Workforce Dimensions.