Verandermanagement voor succes met HCM en WFM

Een beknopte, heldere handleiding over het managen van verandering voor succesvolle adoptie van nieuwe oplossingen.

Verandermanagement voor succes met HCM en WFM

Verandering is moeilijk en veel projecten mislukken doordat het verandermanagement tekortschiet. Mensen houden niet van verandering, zeker niet wanneer alles toch al goed lijkt te gaan – althans in de ogen van de werknemers. En als het management niet achter de verandering staat, wordt alles nog moeilijker. Maar verandermanagement is geen nieuw verschijnsel en we kunnen gebruikmaken van een enorme bibliotheek met best practices.

Geef hieronder uw informatie op om toegang te krijgen tot deze bron en alle demo's, whitepapers en webinars bij Kronos. Please provide the following additional information to complete your registration. * Verplicht veld
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Meer over dit white paper

Oplossingen voor Workforce Management (WFM) en Human Capital Management (HCM) leveren extra uitdagingen op, doordat zowel de medewerkers als de managers zich moeten aanpassen om de voordelen van de automatisering optimaal te benutten. Als de verandering niet goed wordt beheerd, loopt het hele project gevaar: gebruikersadoptie is essentieel om een WFM- of HCM-project tot een succes te maken. Maar als u dit goed regelt, bent u vrijwel verzekerd van een soepele transitie voor alle medewerkers. In deze beknopte whitepaper vertellen we hoe u de uitdagingen op weg naar succesvolle en duurzame verandering kunt overwinnen.