Workforce Analytics Core Practice Plug-in datasheet

Workforce Analytics Core Practice Plug-in Datasheet

De Core Practice-plug-in, ontwikkeld door Kronos® in partnerschap met Frehse en Core Practice en aangedreven door Workforce Analytics™, neemt gigantische hoeveelheden personeelsinformatie en vertaalt deze in uiterst overzichtelijke en relevante informatie waarnaar gehandeld kan worden. De plug-in verwijdert de noodzaak om constant verslagen op te stellen en naar informatie te zoeken. Duidelijke, eenvoudig leesbare dashboards bieden een hoge overzichtelijkheid van de key performance indicators, waardoor managers vlug kunnen identificeren waar zich potentiële moeilijkheden voordoen.

Productinformatie |
  • Workforce Analytics

Workforce Analytics Datasheet

Workforce Analytics Datasheet

Kronos® Workforce Analytics™ transformeert uw geïntegreerde personeelsgegevens in inzichten die op functies gebaseerd zijn en waarnaar u kunt handelen. Deze krachtige analyseoplossing neemt het ‘wie’ en het ‘wat’ van uw dagelijkse personeelswerkzaamheden en past businessintelligentie toe om het ‘waarom’ bloot te leggen, hetgeen u helpt om de verborgen oorzaken — en kosten — te begrijpen van problemen zoals buitenissige overuren, chronisch absenteïsme, een lage productiviteit en ondoeltreffende planningen.

Productinformatie |
  • Workforce Analytics

Workforce Analytics Labor Variance Plug-In datasheet

Workforce Analytics Labor Variance Plug-In Datasheet

De Labour Variance-plug-in, aangedreven door Workforce Analytics™, neemt de Workforce Central®-gegevens van uw organisatie en combineert ze met gegevens van derde partijen uit ERP of andere productiebronnen. Het resultaat biedt kaderpersoneel en managers een overzicht van uw cruciaalste informatie: de kosten. De Labour Variance-plug-in is één unieke bron die een manager heeft om te bepalen hoe goed de standaardkosten en de daadwerkelijke kosten op elkaar zijn afgestemd en om gebieden aan te pakken die niet in evenwicht zijn, opdat de tegenstrijdigheden gezwind opgelost kunnen worden.

Productinformatie |
  • Workforce Analytics

Workforce Analytics in één oogopslag

Workforce Analytics in één oogopslag

Een handig overzicht van wat Workforce Analytics voor u kan betekenen.

Productinformatie |
  • Workforce Analytics