Resources weergeven in ...

TYPE Analistenrapport Alle filters wissen
IDC Vendor Profile: Kronos

IDC Vendor Profile

IDC is een wereldwijd erkende speler in marktonderzoek en consultancy rondom informatietechnologie. Ze hebben onlangs een Kronos profiel opgesteld dat we graag met u willen delen.

analistenrapport |
  • Personeelsbeheer

Aberdeen: Workforce Management voor het MKB

Aberdeen: Workforce Management voor het MKB

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) is het hart van de economie. Een groot deel van de beroepsbevolking is werkzaam in deze dynamische sector. Toch heeft het MKB vaak beperkte middelen ter beschikking voor workforce management. Het gebruik van technologie voor personeelsbeheer heeft vaak een grote impact op deze organisaties. Het moet wel de juiste technologie zijn. Om aan de behoeften van het MKB te voldoen is het niet voldoende om een gesimplificeerde versie van workforce management voor grote bedrijven te gebruiken. Het gaat om het implementeren voor de juiste functionaliteiten die productiviteit kunnen verhogen, zonder een extra last te creëren voor de HR- en IT-afdeling.

analistenrapport |
  • Personeelsbeheer

Productiviteit: personeel managen en meten

Productiviteit: personeel managen en meten

In een wereldwijd rapport van de Aberdeen Group uit 2015 worden de gewoontes en strategieën onderzocht van uiterst succesvolle organisaties waar het gaat om de productiviteit van hun werknemers. Het rapport laat zien hoe deze organisaties een verbetering van 5 tot 20% in hun productiviteit* bereikten.

analistenrapport |
  • Verzuimmanagement

White Paper - De staat van werknemers in retail

De Staat van Werknemers in Retail

De Aberdeen group heeft onderzocht hoe retailers er in West Europa voorstaan. Wat zijn hun uitdagingen, en hoe gebruiken zij workforce management in hun voordeel? Lees in deze whitepaper en ontdek hun interessante resultaten.

analistenrapport
Kronos InTouch - Gemakkelijker en Goedkoper Workforce Management (in het Engels)

Kronos InTouch - Gemakkelijker en Goedkoper Workforce Management

IDC kreeg van Kronos de opdracht om een onafhankelijke ROI-analyse (investeringsrendement) uit te voeren voor de InTouch®-tijdsklok. Dit document is gebaseerd op de analyse van gesprekken die met Kronos-klanten zijn gevoerd. IDC identificeerde in welke mate Kronos InTouch financiële voordelen oplevert ter ondersteuning van personeelsmanagement.

analistenrapport |
  • Kronos InTouch

  • Personeelsbeheer

De Staat van Retail in West-Europa (in het Engels)

De Staat van Retail in West-Europa

De Aberdeen group heeft onderzocht hoe retailers er in West Europa voorstaan. Wat zijn hun uitdagingen, en hoe gebruiken zij workforce management in hun voordeel? Lees in deze whitepaper (in het Engels) hun interessante resultaten.

analistenrapport
Aberdeen Onderzoek: Personeelsbeheer in de Industrie: Efficiency en engagement (in het Engels)

Aberdeen Onderzoek: Personeelsbeheer in de Industrie: Efficiency en engagement

Productiebedrijven kennen hun eigen specifieke uitdagingen op personeelsgebied. In een omgeving waarin de druk om de kosten laag te houden enorm is en productiviteit een topprioriteit is, spelen HR-diensten een kritieke rol. Workforce management-oplossingen zijn een belangrijke facilitator voor het halen van beide doelstellingen. Dit onderzoek is enkel beschikbaar in het Engels.

analistenrapport |
  • Personeelsbeheer