Werk met ons samen om innovatieve oplossingen aan klanten te leveren.

Word een Kronos Partner

Werk met ons samen om innovatieve oplossingen aan klanten te leveren.

Brochure downloaden Ga vandaag nog aan de slag

Gezamenlijk succes staat centraal bij elke oprechte samenwerking.

Samen werken we aan het verbeteren van de functionele en technische levering van onze oplossingen. Als partner bent u een uitbreiding van ons eigen team en brengt u uw expertise in om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. Werk met ons samen om de toekomst van HR-management en human capital management te transformeren, en maak de weg vrij voor nieuwe vormen van gezamenlijk succes.

Partnertypen

Het Kronos Partner Network is zodanig ingericht dat u het type partnerschap kunt kiezen dat voor uw organisatie het meest geschikt is. Wilt u een expert worden op het gebied van een bepaalde oplossing — of van onze complete productportefeuille? Er is altijd een categorie die op uw wensen aansluit. Voor onze Services Partners zijn drie opties beschikbaar. Ongeacht de omvang van uw bedrijf en onafhankelijk van de vraag of u uw mensen wilt laten opleiden voor meerdere producten, zodat u meer licenties nodig hebt: wij hebben altijd de juiste optie voor u.

 • Kronos Authorized Reseller
  Resellers vormen een welkome uitbreiding van ons salesteam en werken samen met Kronos om wereldwijd Kronos-oplossingen te verkopen, te implementeren en te ondersteunen.

 • Kronos Workforce Ready® Partner (Reseller)
  Kronos Workforce Ready Partners zijn zelfstandige serviceproviders die op basis van een white label-model Workforce Ready Payroll, Timekeeping en HR verkopen aan het midden- en kleinbedrijf.

 • Kronos Services Partner
  Services Partners leveren implementatieservices, support en unieke integratietools voor Kronos-oplossingen in een aantal regio's of in één specifieke regio.

 • Kronos Technology Partner
  Technology Partners leveren expertise op het gebied van softwareoplossingen en integratie om via uitbreidingen en integraties extra functionaliteit en prestaties toe te voegen aan Kronos-oplossingen.

 • Kronos Consulting Advisor Partner
  Consulting Advisor Partners zijn organisaties die hun domeinkennis gebruiken om klanten te begeleiden bij het selecteren van oplossingen die het best op hun wensen en behoeften aansluiten.

Ontdek hoe u uw bedrijf kunt laten groeien als Kronos Partner.

Laat u diepgaand informeren over het creëren van een strategische alliantie waarmee u uw bedrijf kunt opbouwen en de marktleidende oplossingen van Kronos aan uw klanten kunt leveren.