Kronos Services

Kronos Services

Voor de ervaring die u verwacht.

Wij zijn geen doorsnee technologieleverancier. Wij zijn uw partner.

U wilt het maximum uit uw Kronos-investering halen. U bent op zoek naar iemand die inzicht heeft in uw bedrijfsbehoeften en een directe toegevoegde waarde kan leveren. Kronos Services stelt alles in het werk om aan deze verwachtingen te voldoen, voortbouwend op onze jarenlange ervaring en gericht op langetermijnsucces. En het is allemaal onderdeel van onze Customer First belofte aan u.

Versnel de time-to-value van uw investering.

Slim

Slim

Zet een eerste stap in de goede richting met een strategisch plan en voorbeelden van goede praktijken. Onze gespecialiseerde consultants helpen u bij het creëren van een directe toegevoegde waarde via diensten waarmee u het maximum uit uw Kronos-oplossing haalt.

KnowledgePass 学习门户

Waarde

Met een efficiënte implementatie kunt u sneller meerwaarde realiseren. Functiespecifieke trainingen zorgen er bovendien voor dat het systeem volledig ingang vindt bij de gebruikers. Na de opstart helpen wij u bij de volledige ontsluiting van uw softwareoplossing en zetten we u op het pad naar succes.

Snel

Snel

Onze mensen, expertise en beproefde methodes zorgen ervoor dat u snel functioneel bent dankzij een eenvoudig te implementeren oplossing die beheerd wordt in de cloud. Na duizenden efficiënte implementaties hebben we onze processen zodanig verfijnd dat we onze klanten direct succes kunnen bieden. Er bestaat geen snellere manier om aan de slag te gaan met uw Kronos-oplossing en een snelle toegevoegde waarde te leveren.

Creëer een directe toegevoegde waarde.

Bekijk de volledige lijst van ondersteuningsdiensten

Workforce Central-implementatiediensten

Workforce Central-implementatiediensten

Meer informatie over de Kronos-implementatiemethode waarin time-to-value, vlotte upgrades en direct succes op de eerste plaats komen dankzij geavanceerde tests.

Kronos Workforce Central Opleiding en Training

Workforce Central Opleiding en Training

Haal het maximum uit uw Kronos-oplossing voor workforce management met onze tools voor bijscholing en training.

Workforce Central-ondersteuningsdiensten van Kronos

Workforce Central-ondersteuningsdiensten

U kunt rekenen op Kronos voor online en telefonische ondersteuning op maat, ontworpen voor een optimale werking van uw software.

Workforce Central Advisory Services

Workforce Central Advisory Services

Werk samen met Kronos om het maximum te halen uit uw Kronos-systeem en ontvang strategische informatie, voorbeelden van goede praktijken en technische expertise.

Workforce Ready-implementatiediensten

Workforce Ready-implementatiediensten

Uw Kronos-oplossing is van meet af aan een succes dankzij het partnerschap met professionele Kronos-diensten gericht op een succesvolle implementatie en naadloze ingebruikname.

Workforce Ready-ondersteuningsdiensten

Workforce Ready-ondersteuningsdiensten

Maak optimaal gebruik van uw Kronos-oplossing via ondersteuningsdiensten die zorgen voor strategische input en technische expertise waarmee u profiteert van een maximale ROI.

Aanmelden bij de klantenservice

De Kronos Customer Community biedt rechtstreekse online ondersteuning

Aanmelden