Workforce Central-implementatiediensten

Workforce Central-implementatiediensten

Ga snel live.

Met ons implementatieproces komt de time-to-value op de eerste plaats.

De Kronos® Paragon™-implementatiemethode integreert innovatieve technologie, grondige domeinkennis en bijna 40 jaar ervaring. De sectorspecifieke configuratiebouwstenen zorgen voor een snelle opstart van de implementatie dankzij software die klaar is voor gebruik en specifiek werd ontwikkeld voor uw bedrijfssector en regio. Onze online projectwerkruimte, dynamisch ontworpen documentatie en sneltests zorgen voor een korte time-to-value.

Een snelle meerwaarde realiseren begint met een naadloze integratie.

Cloud Readiness-diensten

Cloud Readiness-diensten

Via de implementatie in de cloud bent u altijd up-to-date en beveiligd dankzij de nieuwste technologie-updates.  OnzeCloud readiness-diensten begeleiden u bij de soepele overstap naar de Kronos-cloud. Onze diensten staan in voor de controle, herziening en validering van uw huidige Kronos-architectuur, -netwerk, -toepassing, -databases, -werkstations, -terminals, externe interfaces, -standaardrapporten, -extensies, etc., zodat uw overstap naar de cloud tijdig en binnen het vastgestelde budget gebeurt.

Hulpmiddelen upgraden

Hulpmiddelen upgraden

Snelle en eenvoudige upgrades zijn slechts één van de vele voordelen van de integratie van Workforce Central® in de Kronos-cloud. Als u uw Kronos-oplossing nog steeds in uw eigen datacentrum wenst te beheren, kunt u in de Upgrade Central hulpmiddelen terugvinden om nieuwe functies te beoordelen, en te controleren of uw softwareversie nog wordt ondersteund en conform is met nieuwe regelgeving.

Geavanceerde tests

Geavanceerde tests

De Advanced Testing Services verhogen het effect van de sneltests van Kronos Paragon met behulp van gecertificeerde testmiddelen die uw team ondersteunen gedurende de initiatie- en samenwerkingsfases in Paragon. Zo kunt u de behoeften van uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten in balans brengen met de eisen van implementatie- en testtaken en uw implementatie binnen de tijd en het budget houden.

Meer informatie over onze dienstverlening