Workforce Ready-implementatiediensten

Workforce Ready-implementatiediensten

Bewezen methodiek voor een naadloze go-live.

U kunt op onze implementatiediensten rekenen voor een snelle en succesvolle ingebruikname.

De professionele diensten van Kronos Workforce Ready® werken samen met uw bedrijf aan de implementatie en configuratie van Workforce Ready volgens uw eisen, zodat uw systeem snel en efficiënt gebruiksklaar is, met minimale verstoring van uw bedrijfsorganisatie. Het resultaat van deze vlotte implementatie is een moeiteloze gebruikersacceptatie en een verhoogde betrokkenheid van de werknemers binnen uw organisatie. 

Zo is uw investering vanaf het begin een succes.

Een succesvol implementatieplan opstellen

Onze specialisten zorgen voor een soepele implementatie tijdens elke fase van het proces. Ze werken samen met u aan een plan dat gebruik maakt van ons Time to Value-implementatiemodel en is afgestemd op de grootte, sector en specifieke behoeften van uw bedrijf. We zullen uw aandeel in het welslagen van het project ook duidelijk afbakenen, zodat u de wensen en verwachtingen binnen uw organisatie kunt beheren. Tot slot installeren we kwaliteitscontrolepunten als garantie dat u ook op de lange termijn tevreden blijft en vertragingen in de planning beperkt blijven.

Workforce Ready-programma's

Wij streven ernaar onze klanten te informeren over de nieuwste verbeteringen met het oog op een maximale gebruikersacceptatie en return-on-investment. Onze programma's zijn ontworpen ter verbetering van uw Workforce Ready-beleving en -kennis en omvatten:

  • Driemaandelijkse What’s New, What’s Next-webinars, met informatie over de nieuwste productfuncties en een gelegenheid om rechtstreeks contact te hebben met productspecialisten.
  • Goede praktijken-webinars met aanwijzingen voor het stroomlijnen van nieuwe functies voor productiviteitsverbetering, zodat u het maximale haalt uit uw investering.
  • Lokale gebruikersgroepen waarin u ideeën en informatie kunt uitwisselen met collega's in uw regio en met productspecialisten. Zo kunt u nieuwe manieren ontdekken om Workforce Ready te gebruiken voor productiviteitsverbetering, het creëren van medewerkersbetrokkenheid en het nemen van beter onderbouwde beslissingen.
  • KronosWorks, een jaarlijkse conferentie waar bijna 2.000 klanten, sectorleiders en specialisten samenkomen om te netwerken, om ideeën uit te wisselen over HR-innovatie, goede praktijken en nieuwe technologieën, en om bij te leren van collega's en Kronos-professionals.
  • De Workforce Ready Customer Advisory Board (CAB), die bestaat uit een selecte groep van voorgedragen Workforce Ready-klanten uit alle sectoren. De CAB wil leden inzicht geven in de doelmatigheid van het product en hen in staat stellen persoonlijke relaties op te bouwen voor de uitwisseling van goede praktijken, uitdagingen en ideeën voor product- en serviceverbeteringen.

Meer informatie over Workforce Ready diensten