Innovatieve HR-oplossingen. Ontworpen voor u.

Over ons

Innovatieve HR-oplossingen.
Ontworpen voor u.

Voortbouwend op tientallen jaren ervaring en innovatie biedt Kronos het meest krachtige software- en dienstenpakket dat in de sector verkrijgbaar is. Onze oplossingen stellen u in staat om uw volledige personeelsbestand te beheren en te betrekken, van werving tot pensionering. Omdat personeelsbehoeften voortdurend veranderen zijn de oplossingen van Kronos zo ontwikkeld dat ze met u mee evolueren. Zo kunt u altijd inspelen op de uitdagingen waarmee u dagelijks te maken krijgt − ongeacht uw bedrijfssector of vestigingsplaats.

Waarom Kronos?

Waarom Kronos?

Designed for your industry and all your employees, Kronos workforce solutions help you create and manage an engaged workforce for stronger business success.

Kronos History

Geschiedenis van Kronos

Door de intense focus op continue innovatie in de loop der jaren heeft Kronos een revolutie mogelijk gemaakt in de manier waarop organisaties hun personeelsbestand beheren.

Onze leidinggevenden

Onze leidinggevenden

Maak kennis met het leidinggevende team van Kronos. We inspireren onze medewerkers om klantverwachtingen te overtreffen via het creëren van een ideale werkomgeving.

Prijzen en onderscheidingen

Prijzen en onderscheidingen

Lees meer over Kronos en hoe onze prestaties worden erkend door organisaties die wereldwijd de norm bepalen.

Persruimte

Persruimte

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste innovaties van Kronos via onze bibliotheek met persberichten, vermeldingen in diverse media, artikelen, etc.

Evenementen

Evenementen

Ontmoet de Kronos-experten. Deel uw ideeën met ons op conferenties, bekijk onze nieuwe producten tijdens bedrijfsseminars en praat met onze deskundigen op internationale en nationale vakbeurzen.

De sleutel tot succes:
de bedrijfscultuur van Kronos.

Bij Kronos hebben we een diep besef van de essentiële rol van betrokkenheid bij de uitbouw en ontwikkeling van succesvolle ondernemingen. Daarom dragen we als aantrekkelijke werkgever een dynamische bedrijfscultuur uit die gebaseerd is op betrokkenheid, vertrouwen en transparantie, en streven we naar een evenwichtige balans tussen werk en privé voor iedereen.

ONZE BEDRIJFSCULTUUR
Kronos maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kronos maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ontdek hoe wij er elke dag naar streven een uitstekende organisatie te zijn door wereldwijd maatschappelijk verantwoord te ondernemen en klantvertrouwen op te bouwen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Lees meer over het streven van Kronos om een milieubewuste organisatie te zijn door natuurlijke hulpbronnen te beschermen en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Zakelijke giften en liefdadigheid

Zakelijke giften en liefdadigheid

Lees over de vele manieren waarop Kronos een bijdrage levert aan de maatschappij via steun aan goede doelen en bijdragen vanuit de organisatie om de samenleving te steunen, stimuleren en ontwikkelen.

Leef geïnspireerd

Leef geïnspireerd

Lees meer over onze secundaire arbeidsvoorwaarden, onze bedrijfscultuur en de redenen waarom mensen graag bij Kronos werken.

We zijn altijd bereikbaar, waar u ook
gevestigd bent.

Met meer dan 5.000 Kronites wereldwijd stelt Kronos zich ten doel te voorzien in de groeiende behoeften van moderne multinationals. Elke dag vertrouwen wereldwijd meer dan 40 miljoen mensen in meer dan 30.000 organisaties op de HR-oplossingen van Kronos.

BEKIJK ONZE VESTIGINGEN

Werken voor een Aantrekkelijke werkgever.

Bij Kronos zijn we ervan overtuigd dat geïnspireerde medewerkers voor innovatieve ideeën zorgen. Dit soort inspiratie doet men niet alleen op tijdens het werk, maar ook in het privéleven. De werknemers van Kronos worden elke dag gestimuleerd om geïnspireerd te werken en te leven: op het werk, thuis en tijdens elke activiteit die belangrijk voor hen is.

BEKIJK DE CARRIÈREMOGELIJKHEDEN BIJ KRONOS