Stijg uit boven de alledaagse werkroutine. Werk geïnspireerd.

Carrière

Stijg uit boven de alledaagse werkroutine. Werk geïnspireerd.

Waarom zijn de medewerkers van Kronos zo betrokken?

Kronos heeft inspirerende carrièrekansen in overvloed, zowel voor mensen die aan het begin van hun loopbaan staan als voor ervaren professionals die een nieuwe uitdaging zoeken.

 

Momenteel zoeken we kandidaten voor rollen in:
Engineering   IT   Financiën
Marketing   Sales   Professionele services

 

Van Europa en India tot de Verenigde Staten en Canada zorgen onze prijswinnende bedrijfscultuur en inspirerende loopbaanpaden dat onze medewerkers gemotiveerd en uitgedaagd blijven. Dat is het geheim achter ons succes en een van de vele redenen waarom we steeds weer worden genoemd als een uitstekende plek om te werken.

 

Launch your career with Kronos

Start je carrière bij Kronos

Van stagiairs tot pas afgestudeerden: wij verwelkomen je passie om ervaring op te doen, je kennis te delen en innovaties te ontwikkelen in ons dynamische en gemotiveerde team met professionals.

Meer informatie

Explore new opportunities

Ontdek nieuwe kansen

Er gaat een deur voor je open. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Het leven zet je op het verkeerde been. Waar en waarom je loopbaan ook is vastgelopen, en wat ook de reden is dat je carrière een nieuwe impuls kan gebruiken: je talenten zijn welkom bij Kronos.

Meer informatie

Boomerang back to Kronos

Keer terug op het oude nest

Niet tevreden met die nieuwe functie, nadat je de gewilde bedrijfscultuur van Kronos achter je had gelaten? Wij verwelkomen goed presterende ex-medewerkers die onze gelederen opnieuw willen komen versterken.

Meer informatie

Wat maakt onze prijswinnende bedrijfscultuur anders?

Bij Kronos streven we ernaar een omgeving en bedrijfscultuur te creëren die bijdraagt aan een geest van inspiratie en innovatie. Deze geest is niet alleen een grote stimulans voor onze medewerkers, maar ook de motor achter ons succes en de reden waarom wij zo'n populaire plek om te werken zijn.

Benefits that go beyond compensation

Arbeidsvoorwaarden die een stap verder gaan

Kronos gelooft in een actieve benadering om onze medewerkers een compleet arbeidsvoorwaardenpakket te bieden, zodat ze een prima balans tussen werk en privé kunnen vinden. Daarom belonen we onze medewerkers via onze Leef geïnspireerd-programma's met genereuze arbeidsvoorwaarden en andere voordelen die verder gaan dan alleen een salaris.

Meer informatie

Wat zeggen andere mensen over Kronos?

Kijk op sociale media om te zien hoe Kronos wordt beoordeeld door anderen, zoals huidige en voormalige medewerkers.