dinsdag 24 november 2020

dinsdag 24 november 2020
10 – 11 CET

Online

Online

UKG (Ultimate Kronos Group) nodigt u van harte uit voor ons allereerste virtuele ontbijt op dinsdag 24 november 2020 om 10:00 uur. Tijdens de ontbijtbijeenkomst presenteren we UKG Ready, onze beproefde cloudoplossing die u ondersteunt met de nieuwste innovatieve technologie.

Hoe kan een ontbijt virtueel zijn?
Goede vraag! Kort voor de bijeenkomst wordt een overheerlijke ontbijtmand* bezorgd op een adres van uw keuze (dit kan het adres van uw bedrijf of uw thuisadres zijn). Bovendien ontvangt u een e-mail met een uitnodigingslink, waarmee u op het vermelde tijdstip kunt deelnemen aan de virtuele bijeenkomst.

Wat kan ik verwachten van het UKG ontbijt?
Het team van UKG werkt hard om onze klanten te ondersteunen in het nieuwe normaal, zodat ze sterker uit de crisis tevoorschijn kunnen komen. Organisaties die met UKG Ready werken, kunnen hun mensen beter ondersteunen en processen voor workforce management (WFM) en human capital management (HCM) automatiseren. Hierdoor overwinnen ze de huidige uitdagingen en profiteren ze van sterkere resultaten, betere compliance en meer betrokken medewerkers.
Tijdens het ontbijt presenteren we UKG Ready en vertellen we over de nieuwste innovaties op het gebied van WFM en HCM die de bedrijfscontinuïteit, flexibiliteit en veerkracht van organisaties ondersteunen. Bovendien vertellen we hoe u naar UKG Ready kunt migreren om uw bedrijfsprestaties te transformeren.

*Aanbieding geldt voor maximaal twee ontbijtmanden per bedrijf.

Privacybeleid: de persoonsgegevens die u hier vermeldt, worden uitsluitend binnen deze campagne gebruikt voor toezending van het ontbijt.