Maak kennis met de secundaire arbeidsvoorwaarden en de voordelen van het werken bij Kronos.

Leef geïnspireerd

Maak kennis met de secundaire arbeidsvoorwaarden en de voordelen van het werken bij Kronos.

Buitengewone inspanningen verdienen een royale beloning

Bij Kronos vinden we belangrijk wat jij belangrijk vindt — evenwicht tussen werk en privé, gezondheid, wellness, loopbaanmogelijkheden en pensioenplanning. Al deze elementen geven vorm aan onze bedrijfscultuur. Hierbij hoort dat we je helpen een geïnspireerd leven te leiden, door je te belonen voor de bijdrage die je levert aan onze organisatie.

 

Kronos biedt royale beloningen voor successen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals werkplekflexibiliteit met mogelijkheden voor open verlof, flexibele uren en telewerken. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden en voordelen zijn:

Betaald zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden voor zorg en vermogensopbouw
Studiebeurzen voor kinderen van medewerkers
Professionele ontwikkeling
Internationale loopbaanmogelijkheden
 
Hulp bij terugbetaling van studieschulden
Financiële ondersteuning bij adoptie
Wellness-programma's
Een diverse werkomgeving
Loopbaanplanning en loopbaantrajecten
MYTIME / TIME OFF

myTime en verlof

Secundaire arbeidsvoorwaarden voor werk en privé
Met voorwaarden zoals flexibele arbeidsregelingen, myTime (open verlofuren) en een programma voor werknemersondersteuning erkennen wij dat je een leven hebt buiten kantoor en geven we je de vrijheid om een zo goed mogelijke balans tussen werk en privé te vinden!

Tijd voor het gezin
De zorg voor de mensen die voor jou het belangrijkst zijn (je gezin) staat bij Kronos voorop! Of je nu een nieuw gezinslid verwelkomt of tijd doorbrengt met je kinderen en dierbaren: wij steunen je. We zijn er trots op dat we onze medewerkers met kinderen betaald verlof kunnen bieden via ons zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof en myTime-programma.

HEALTH AND WELLNESS

Gezondheid en wellness

Ziektekostenverzekering
We geloven in een preventieve aanpak van onze verzekeringen voor medische kosten, receptgeneesmiddelen en tandheelkundige en oogheelkundige hulp. Keuzevrijheid is belangrijk als het gaat om een ziektekostenverzekering. Daarom biedt Kronos je de keuze uit drie zorgverzekeringen als onderdeel van ons pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar evenwichtige keuzemogelijkheden te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze medewerkers en hun gezinnen.

Tandheelkundige dekking
Kronos biedt tandheelkundige dekking zodat jij en je gezin de zorg ontvangen die nodig is voor een gezond gebit.

Wellness
Via onze wellness-regelingen kun je een beroep doen op onze gratis wellness-coach, die samen met jou een op maat gemaakt programma kan opstellen op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, stressvermindering en gezondheid. Daarnaast is er sprake van internationale uitdagingen, wedstrijden en steun van collega's over de hele wereld die vergelijkbare gezondheidsdoelen hebben.

Aide à l’éducation

Educatieve ondersteuning

Vergoeding van studiegeld - permanente educatie
Kronos stimuleert de loopbaanontwikkeling en permanente educatie door het studiegeld voor goedgekeurde educatieve cursussen te vergoeden. Profiteer van de voordelen van het werken bij Kronos, een organisatie die waarde hecht aan jou, je loopbaan en je toekomst.

Hulp bij terugbetaling van studieschulden
Kronos gelooft sterk in het belang van een universitair diploma, maar ziet ook dat veel afgestudeerden vandaag de dag na het behalen van hun diploma achterblijven met een studieschuld. Om deze last te verlichten, bieden we een financieel ondersteuningsprogramma om onze mensen te helpen hun studieschuld sneller af te betalen!

RETIREMENT AND FINANCIAL PLANNING

Pensioen en financiële planning

Laten we wel zijn, uiteindelijk willen we allemaal ooit stoppen met werken. Het Kronos Retirement Savings Plan biedt, naast mogelijkheden om te sparen voor je pensioen op een direct of achteraf belaste individuele pensioenspaarrekening (IRA) of via door ons verdubbelde bijdragen, tevens een groot aantal verschillende beleggingen waarmee je je pensioendoelstellingen kunt halen. We begrijpen ook dat je financiële planning niet alleen gaat over sparen voor je pensioen. Misschien wil je hulp bij het sparen voor andere zaken, zoals een opleiding, een testament of financiële zekerheid voor je gezin in geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid enzovoort.