Peter Harte

“Ik heb een eenvoudige missie. We moeten altijd het beste verwachten van mensen: managers, teamleden en alle andere professionele collega's. Alleen als we de waarde van onze medewerkers verwachten én respecteren, kunnen we bouwen aan organisaties waar mensen graag willen werken.”

Peter Harte
Vice President Enterprise Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA)
Kronos Incorporated

Als Vice President Enterprise Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) levert Peter Harte expertise aan klanten van Kronos, zodat zij geholpen worden bij het beter beheren van hun waardevolste resource: hun medewerkers. Toen Harte in 2018 de overstap van Kronos Australië naar Kronos U.K. maakte, bracht hij zijn passie voor personeelsbeheerstrategie mee, evenals een aanstekelijk gevoel voor humor en het inzicht dat mensen die hun werk als stimulerend ervaren, ook garant staan voor uitstekende klantenservice en zakelijk succes.

Harte besteedt een groot deel van zijn tijd aan het bezoeken van leiders die hun bedrijven van binnenuit willen transformeren. Hij ondersteunt deze leiders bij de huidige en toekomstige uitdagingen waarmee hun personeel wordt geconfronteerd. Hij is ervan overtuigd dat organisaties hun personeelsbestand niet moeten zien als een kostenpost, maar als het grootste strategische voordeel waarover ze beschikken. Harte laat aan de klanten zien hoe de medewerkerservaring verder kan worden ondersteund en verbeterd met behulp van de innovatie en stabiliteit van cloudtechnologie.

Voorafgaand aan zijn huidige functie in de EMEA-regio gaf Harte leiding aan sales en marketing-functies in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Gedurende zijn carrière bij Kronos leverde hij een bijdrage aan de internationale uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten door de aanwezigheid in China, Hong Kong en India te vergroten.

Harte kwam in 1998 naar Kronos met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van informatietechnologie en verkoopstrategie. Hij was Global Sales Manager van AT&T in New Jersey en hij gaf leiding aan salesteams op de AT&T-vestiging in San Francisco. Daarnaast bekleedde hij leidinggevende salesfuncties bij DHL en Xerox, waar hij internationale salesprojecten in meerdere landen in de EMEA-regio ondersteunde.

Keer terug naar het overzicht van leiders.