Spiros Paleologos

“Ik ben er trots op dat ik mag samenwerken met Kronites, toegewijde en deskundige professionals die keer op keer een unieke expertise op het gebied van personeelsbeheer laten zien en die goed en begripvol luisteren naar de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Ons team speelt een cruciale rol om Kronos te helpen bij het leveren van oplossingen van wereldklasse, waarmee onze klanten hun resultaten kunnen optimaliseren door middel van een beter gemotiveerd personeelsbestand.”

Spiros Paleologos
Vice President en General Manager voor Canada
Kronos Incorporated

Als Vice President en General Manager voor Kronos Canada geeft Spiros Paleologos leiding aan een sterk gemotiveerd team van sales-, services- en marketing-professionals, dat een uitzonderlijke klantervaring levert aan organisaties in de regio. Daarnaast ziet Paleologos toe op het salesteam voor de productiesector in de Verenigde Staten en op het wereldwijde klantenprogramma van Kronos.

Sinds hij in 1997 naar Kronos kwam, heeft Paleologos zich geconcentreerd op het opbouwen van een teamcultuur die is gericht op het succes van Kronos-klanten en de ontwikkeling van Kronites over de hele wereld. Gedurende zijn gehele carrière bij Kronos heeft Paleologos zijn passie voor klanttevredenheid en personeelsbetrokkenheid tot speerpunt van zijn werk gemaakt, waarbij hij een uitstekende staat van dienst opbouwde bij het creëren van organisaties die hun doelstellingen ruimschoots halen. Hij heeft het bedrijf laten uitgroeien tot een toonaangevende leverancier van oplossingen voor personeelsbeheer in Canada, en bovendien de groei en de zichtbaarheid van Kronos versterkt in andere internationale markten, van Europa tot Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

Keer terug naar het overzicht van leiders.