alyce-mooreAls Vice President en General Counsel is Alyce Moore verantwoordelijk voor alle juridische zaken van het bedrijf wereldwijd. Moore kwam in 1990 in dienst bij Kronos en werd in 1999 hoofd juridische zaken. In deze functie houdt zij toezicht op de juridische activiteiten van Kronos in de ruim 100 landen waar Kronos actief is. Zij geeft advies over fusies en overnames, bescherming van intellectueel eigendom en algemene ondernemingsrechtelijke onderwerpen.

Moore speelde een essentiële rol bij de beursintroductie van het bedrijf in 1992. Ook was zij zeer belangrijk toen Kronos in 2007 een private onderneming werd en het bedrijf voor 1,8 miljard USD werd overgenomen door participatiemaatschappij Hellman & Friedman.

Eerder in haar carrière bekleedde Moore een reeks managementposities bij Digital Equipment Corporation op het gebied van softwaredistributie en softwarelicenties.

Moore heeft een titel meester in de rechten van het Franklin Pierce Law Center van de University of New Hampshire en een bachelordiploma bedrijfsadministratie van Clark University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.