Christopher Todd

“We hechten net zoveel waarde aan de resultaten van onze klanten als aan het succes van Kronos zelf. Kronites hebben een unieke intellectuele nieuwsgierigheid om inzicht te krijgen in de individuele en sectorspecifieke behoeften van onze klanten. In combinatie met onze onovertroffen HR-expertise helpen deze inzichten de klanten om de best mogelijke beslissingen te nemen en een maximaal rendement uit hun Kronos-oplossingen te halen. De klant komt op de eerste plaats. Dat is de leidende filosofie achter alles wat we doen bij Kronos.”

Christopher Todd
President

Als president is Chris Todd verantwoordelijk voor alle wereldwijde omzetgenererende functies bij Kronos, waaronder sales, marketing, professionele services, klantsucces en verlengingen. Todd is gemotiveerd om elke dag opnieuw een eersteklas klantervaring te bieden aan alle meer dan 30.000 klanten van Kronos in ruim 100 landen.

Voordat hij werd benoemd tot president, was Todd senior vice-president operations en chief services officer. In die functies was hij verantwoordelijk voor wereldwijde klantprocessen bij de levering van de marktleidende Kronos-oplossingen voor HR en human capital management. In zijn operationele functie droeg Todd verantwoordelijkheid voor informatietechnologie, juridische zaken, inkoop en faciliteiten.

Sinds hij in 2007 bij Kronos kwam, heeft Todd een belangrijke rol gespeeld bij het versnellen van de SaaS-strategie en het versterken van de focus op het ondersteunen van positieve klantresultaten. Kronos heeft wereldwijd inmiddels meer dan 20.000 SaaS-klanten in alle sectoren (waaronder retail, gezondheidszorg, maakindustrie, overheid, services en distributie) en heeft innovatieve methoden ontwikkeld om klanten succesvol te maken en de algemene klantconditie te monitoren.

Voordat hij bij Kronos in dienst kwam, was Todd lid van het directieteam van Blackbaud, waar hij toezag op de wereldwijde salesactiviteiten en op de bedrijfsprocessen in het Verenigd Koninkrijk en Australië. Tijdens zijn tijd bij Blackbaud is die onderneming in omvang verdriedubbeld. Eerder in zijn loopbaan heeft Todd gewerkt bij het adviesbureau McKinsey & Co. en bij de zakenbank S.G.Warburg & Co. Momenteel is hij lid van de Raad van Bestuur van de Technology Services Industry Association (TSIA).

Todd is aan Yale Law School afgestudeerd als doctor in de rechten en bezit een bachelordiploma geschiedenis en bestuurskunde van Harvard University.

Keer terug naar het overzicht van leiders.