Gabriel Alvarado

Gabriel Alvarado Fajardo is algemeen directeur voor Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied bij Kronos. Hij kwam bij Kronos in dienst om het merk Kronos verder uit te bouwen binnen de regio.

Voordat hij in dienst kwam bij Kronos bekleedde Gabriel verschillende hoge managementfuncties bij grote IT-multinationals. Hij werkte 12 jaar bij Symantec Corporation, in eerste instantie als oprichter van de activiteiten in Mexico. Na vier jaar werd hij als senior director verantwoordelijk voor Latijns-Amerika, waar hij activiteiten ontplooide in Argentinië, Chili, Colombia, Puerto Rico en Venezuela. Gedurende zijn tijd als manager slaagde hij erin Symantec in Mexico en de regio Latijns-Amerika op de kaart te zetten als marktleider op het gebied van informatiebeveiliging.  Tijdens zijn carrière bij het bedrijf maakte de regio zowel qua omzet als winst een snelle ontwikkeling door, waarvoor hij in 2004 werd beloond met een prijs voor wereldwijde uitmuntendheid en leiderschap.

Na zijn succesvolle carrière bij Symantec werd Gabriel vicepresident van de afdeling Sales en zette hij distributiekanalen op bij SAP Mexico en Midden-Amerika. Tijdens zijn loopbaan bij SAP bouwde hij hechte relaties op met belangrijke besluitvormers in bedrijven, die hij binnenhaalde als klanten of business partners om de indirecte verkoopstrategie en de positie van SAP in de regio te helpen versterken.

Gabriel heeft een diploma elektrotechniek van de Universidad Nacional Autónoma de México.

Keer terug naar het overzicht van leiders.