Peter Harte

Met ruim 20 jaar ervaring in de IT-sector is Peter Harte verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en leiding op het gebied van sales & marketing voor Kronos in Australië en Nieuw-Zeeland.  Tijdens Harte's loopbaan bij Kronos wist hij een recordwinst en -omzet te behalen en leverde hij een bijdrage aan de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten in de regio door de aanwezigheid in China, Hongkong, Singapore en Zuidoost-Azië te vergroten.

Harte kwam bij Kronos met een bewezen staat van dienst als manager van de verkoop-, marketing-, service- en supportorganisaties bij AT&T EasyLink Services, waar hij als landelijk sales manager verantwoordelijk was voor de algemene bedrijfsvoering en tevens leiding gaf aan de landelijke verkoopteams van het bedrijf.

Daarvoor werkte hij zes jaar bij AT&T Communications. Vier jaar daarvan bracht hij door in de Verenigde staten, waar hij werkte op de kantoren in New York en San Francisco van het bedrijf.  Vóór AT&T werkte Harte voor DHL International in Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Keer terug naar het overzicht van leiders.