Wilt u uitstijgen boven de alledaagse werkroutine? Veel werknemers bij Kronos zeggen ons dat het werken bij Kronos helemaal niet voelt als werk. We streven ernaar een werkomgeving te creëren die bijdraagt aan de geest van inspiratie en innovatie die we zo belangrijk vinden. En we zien graag dat u geïnspireerd bent om het beste uit uzelf te halen — of u nu op het werk bent of thuis.

Werken bij Kronos biedt volop kansen. Achter elke deur vindt u nieuwe uitdagingen. Niet alleen om promotie te maken in uw carrière, maar om ideeën te delen en innovatieve manieren te verkennen om deze ideeën tot leven te brengen. Welke functie u ook hebt, we willen dat u het gevoel hebt dat u het verschil kunt maken. Van een prettige kantoorruimte tot vriendelijke collega's die u aanmoedigen uw doelen te realiseren - en meer. Het werken bij Kronos is doordrongen van een positieve energie die teams gemotiveerd, energiek en betrokken houdt.

Als deel van ons streven naar een geïnspireerde werkplek, tracht Kronos regelmatig bij de top van beste werkgevers te horen. Kronos wordt door de volgende organisaties beoordeeld als een aantrekkelijke werkgever:

Begin uw zoektocht vandaag nogMeer informatie over Kronos

  BBJGlassdoor

     Great Place to Work - gecertificeerd  Great Place to Work 2015 - India

Great Place to Work - Canada   StarMedia - Beste werkplekken

The Globe    New England TechVets