Kronos Connect Partnerprogramma

De verwachtingen van de klant overtreffen is een dagelijks doel bij Kronos – maar we doen het niet alleen. Door onze krachten te bundelen met partners komen we tegemoet aan de meest complexe eisen van klanten en bouwen we de kracht van onze oplossingen nog verder uit.

Partnerschappen met enkele van 's werelds belangrijkste informatie- en personeelsmanagementorganisaties sturen innovaties aan in personeelsbeheer over grenzen van landen en technologieën heen. Gedeelde sectorkennis en procesexpertise worden gecombineerd om best practice-oplossingen te leveren aan klanten. Betrouwbare en efficiënte technologieplatforms kenmerken zich door hun beproefde aanpassingsvermogen en bewezen prestaties wanneer ze worden gebruikt met Kronos-oplossingen.

Ready4HR

Ready4HR helpt bedrijven, binnen een scala aan sectoren hun waardevolste en duurste strategische kapitaal beheren: hun medewerkers. Hoe? Door ze de real-time personeelsinformatie te geven die ze nodig hebben om de personeelskosten onder controle te houden. Minimaliseer compliance risico’s en verhoog de personeelsproductiviteit. Allemaal in een enkele, waardevolle oplossing die wordt aangeboden vanuit de cloud. Eén platform, één gebruikersinterface en één werknemersdossier.

Onze oplossingen voor HR, planning en tijdregistratie, afwezigheidsbeheer, toegangscontrole, en analyse, samen met strategische diensten, geven klanten van Ready4HR net dat beetje extra om te kunnen concurreren op de (wereldwijde) markt. Ready4HR biedt een bewezen oplossing aan organisaties van alle formaten. Workforce management hoeft niet moeilijk te zijn.