PARIJS, 06 juni, 2018

Kronos Incorporated, een toonaangevende leverancier van workforce management en human capital management cloudoplossingen, heeft vandaag de lancering van Kronos Workforce Ready in Frankrijk aangekondigd, waarbij de bekroonde cloud-oplossing wordt voorgesteld aan zijn negende internationale markt.

Nieuwsfeiten

 • De Franse vraag naar een cloudoplossing voor personeelsbeheer biedt Kronos veel marktkansen
  • Volgens IHS wordt slechts 10 procent van de huidige personeelsmanagement uitgaven door kleine en middelgrote (MKB) bedrijven in Frankrijk uitgegeven aan cloudoplossingen, maar dit groeit gestaag met 25 procent per jaar. Verwacht wordt dat de MKB-clouduitgaven in Frankrijk in 2020 zullen verdubbelen.
  • Kronos zal haar Workforce Ready-aanbod in Frankrijk richten op planning, tijdregistratie en accruals management voor organisaties met 100 tot 2.500 werknemers in de sectoren retail en hospitality, productie en logistiek. Workforce Ready richt zich op de ondersteuning van grote ondernemingen.
 • Met Workforce Ready kunnen organisaties in Frankrijk het volledige personeelsbestand - of het nu per uur of salaris, volledig of in deeltijd is - met één oplossing beheren
  • Workforce Ready biedt een krachtige planningsautomatiseringsmachine die de personeelsvereisten afstemt op budget, vaardigheden en vraag; een tijdregistratiesysteem dat de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers verhoogt en managers realtime inzicht geeft in arbeidsgegevens en accruals management om te zorgen voor een eerlijke en consistente toepassing van het beloningsbeleid en de lokale regelgeving.
  • Een robuuste, responsieve mobiele applicatie stelt managers in staat om verzoeken en uitzonderingen overal en altijd in behandeling te nemen, terwijl werknemers de mogelijkheid hebben om meer controle te krijgen over hun werkschema's door zelfbedieningstools, zoals shift-swapping, time-off-verzoeken en goedkeuring van de tijdkaart.
  • Workforce Ready Access Control fungeert als een kritisch hulpmiddel voor voorzieningenbeheer dat organisaties helpt de beweging van personeel en gasten naar geautoriseerde gebieden binnen de werkplek in de gaten te houden.
 • Kronos levert ongeëvenaarde domeinexpertise, bewezen staat van innovatie en klantensucces
  • Met 40 jaar expertise op het gebied van personeelsbeleid, heeft Kronos uitgebreide ervaring met het navigeren door het complexe regelgevingslandschap in Frankrijk, door de langdurige levering van oplossingen voor lokale en multinationale organisaties die actief zijn in Frankrijk.
  • Duizenden kleine, middelgrote en grote organisaties in Australië, België, Canada, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten maken al gebruik van Workforce Ready om toptalent aan te trekken en te behouden, het personeel in dienst te nemen en de levenscyclus van werknemers te beheren.
  • Sinds de introductie van Workforce Ready voor de Amerikaanse markt in 2012, heeft Kronos 56 feature-release-updates voor de suite voltooid, waaronder recente belangrijke verbeteringen aan de planningsmotor en mobiele applicatie, en voortdurende updates voor naleving van de snel veranderende wetgeving en specifieke nalevingsvereisten in verschillende landen, provincies - en gemeenten.

Ondersteunende quotes

 • Bob DelPonte, vicepresident en algemeen directeur, Workforce Ready Group, Kronos:
  "Workforce Ready is de snelst groeiende branche binnen Kronos. Dit succes kan worden toegeschreven aan onze voortdurende toewijding om de meest innovatieve workforce management en human capital management cloudoplossingen te leveren aan organisaties in een steeds groeiend aantal internationale markten. We zijn ervan overtuigd dat Kronos kleine en middelgrote bedrijven in Frankrijk zal helpen om dezelfde overstap naar de cloud te maken, die we andere organisaties over de hele wereld hebben helpen maken. "
 • Rolf Van Lierde, algemeen directeur, MKB-oplossingen, Kronos EMEA
  "Kleine en middelgrote organisaties in Frankrijk zoeken een ervaren partner die hun reis kan begeleiden van handmatige en in eigen beheer ontwikkelde processen en on-premise software naar een moderne cloudoplossing die essentiële functies voor personeelsbeheer stroomlijnt en automatiseert. Zonder deze aanpak is het uitzonderlijk moeilijk om het Franse compliance-landschap te beheren. Kronos heeft duizenden klanten geholpen deze exacte reis te maken en we zijn erop gebrand dezelfde efficiëntie, productiviteit en werknemersbetrokkenheid aan organisaties in Frankrijk te leveren. "
 • Alan Such, financieel controller, Saint-Gobain
  "Onze Kronos-oplossing biedt onze fabriekstoezichthouders volledige zichtbaarheid van het personeelsbestand, zowel realtime als historisch. Dit stelt hen in staat om hun teams effectiever te beheren en verstandige verzuim- en overwerkbeslissingen te nemen. Het nettoresultaat is een betere controle van overuren en loonkosten, evenals een meer betrokken personeelsbestand."
 • Pete Tiliakos, hoofdanalist NelsonHall
  "Kronos heeft een consistent trackrecord van de introductie van Workforce Ready voor nieuwe internationale markten, met onmiddellijke impact op het personeelsbestand en het landschap van menselijk kapitaalbeheer. De Franse markt is klaar om een aanzienlijke cloud-overgang te ondergaan, en Kronos is een levensvatbare potentiële partner voor organisaties die hun planning, tijd en aanwezigheid willen migreren naar de cloud.

Ondersteunende middelen

 • Meer informatie over Kronos Workforce Ready.
 • Abonneer u op het Workforce Institute bij Kronos voor inzichten, onderzoek, blogs en podcasts over hoe organisaties het moderne personeel van vandaag kunnen beheren om betrokkenheid en prestaties te stimuleren.
 • Maak contact met Kronos via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Over Kronos Incorporated

Kronos is een toonaangevende leverancier van workforce management en cloud-oplossingen voor menselijk kapitaal. Kronos-bedrijfstakgerichte personeelstoepassingen zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven, zorgverleners, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties van elke omvang. Tienduizenden organisaties, waaronder de helft van de Fortune 1000®, en meer dan 40 miljoen mensen in meer dan 100 landen gebruiken Kronos elke dag. Ga naar www.kronos.com. Kronos: Workforce Innovation die werkt.

###