UTRECHT,

Kronos, wereldwijd marktleider in workforce managementoplossingen, organiseert woensdag 28 oktober het webinar 'Ontdek een geautomatiseerde oplossing voor personeelsbeheer in de Cloud'. Het MKB heeft vaak beperkte middelen ter beschikking voor workforce management, waardoor effectief personeelsbeheer een grote uitdaging is. Om hen hierbij te helpen heeft Kronos besloten maandelijks webinars te organiseren. In een uur tijd worden er handvatten aangereikt voor het eenvoudiger inrichten van workforce management en krijgen HR-managers alle ins and outs van Kronos Workforce Ready.

Technologie voor personeelsbeheer stelt het MKB in staat de arbeidskosten beter te beheersen, risico's van non-compliance te minimaliseren en efficiënter te werken. HR-managers hebben in één interface direct inzicht in onder andere tijd- en afwezigheidsbeheer, werknemersregisters en planning. Kronos Workforce Ready automatiseert operationele HR-processen en vereenvoudigt personeelsbeheer.

Aanmelden

Het webinar 'Ontdek een geautomatiseerde oplossing voor personeelsbeheer in de Cloud' vindt maandelijks plaats van 14:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag 28 oktober is het eerste webinar en het tweede webinar vindt plaats op woensdag 25 november. Aanmelden kan kosteloos via: http://solutions.kronosglobal.be/FY16-EML-MTO-WFR-webinar-BE-NL-Series

 

Links en nuttige informatie

Over Kronos

Kronos is marktleider in cloudgebaseerde oplossingen voor workforce management. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen - waarvan meer dan de helft deel uit maakt van de Fortune 1000® - gebruiken de software van Kronos om de arbeidskosten te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Bezoek de website voor meer informatie over de oplossingen van Kronos voor tijdregistratie, afwezigheidsbeheer, plannen, toegangscontrole en werkanalyse, maar ook voor sectorspecifieke HR-analysetools op maat: www.kronosglobal.nl. Kronos: Workforce Innovation That Works™

©2015 Kronos Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Kronos en het Kronos logo zijn geregistreerde handelsmerken, Workforce Innovation That Works is een gedeponeerd merk van Kronos Incorporated of aanverwante bedrijven. Kijk hier voor een volledige lijst van Kronos handelsmerken. Alle overige merken zijn bezit van hun respectievelijke eigenaars.