UTRECHT,

Kronos lanceert de nieuwste versie van Kronos Workforce Ready. Deze nieuwe release biedt het MKB geavanceerde oplossingen voor personeelsbeheer in de cloud. De nieuwste versie omvat meerdere innovatieve en intuïtieve functionaliteiten die bedrijven helpen hun personeel, talent, HR processen, werving en planning beter te managen.

Nieuwsfeiten

 • De nieuwste verbeteringen van Workforce Ready bieden kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid om hun personeel beter te werven, managen en uit te betalen:
  • De nieuwste wervingsfunctionaliteiten bieden MKB-bedrijven mogelijkheden voor het werven van talenten, een uitdaging vandaag de dag. Een intuïtieve en prettige interface voor kandidaten, gepersonaliseerde workflows en nieuw ontworpen functionaliteiten maken het mogelijk dat er intern met meerdere medewerkers kan worden gecommuniceerd. Dit biedt nieuwe werknemers een goede werkervaring vanaf de eerste dag.
  • Voor zowel medewerkers als managers is consistente feedback van groot belang. Zij zullen ongetwijfeld de nieuwste mogelijkheden voor feedback verwelkomen, die het gemakkelijk maken om eerdere functioneringsgesprekken te importeren, waarden en competenties uit te breiden, tussentijdse feedbackmomenten in te plannen en percentages toe te kennen aan zowel bedrijfsdoelen als individuele doelen.
 • Gebruiksgemak en self-service mogelijkheden voor medewerkers zorgen voor een positieve gebruikerservaring en betrokken en tevreden medewerkers:
  • De self-service mogelijkheden met nieuwe mobiele opties bieden medewerkers de mogelijkheid om in de planningsmodule aan te geven welke werkdiensten zij oppakken en/of afzeggen.
  • Gemakkelijke en veilige toegang tot informatie over arbeidsvoorwaarden en arbeidsrechten verminderen drastisch de administratieve lasten van bedrijven en geven tegelijkertijd makkelijk inzicht in gegevens omtrent sociale zekerheid van de werknemer.
 • De stroomlijning van tijdregistratie en planning kan de organisatie een stuk efficiënter maken:
  • Tijdregistratie kan eenvoudig worden geautomatiseerd, iets dat aan- en afwezigheidsbeheer een stuk makkelijker maakt. Ook biedt het medewerkers flexibelere mogelijkheden voor verlofaanvragen.
  • Nieuwe tijdregistratie- en afwezigheidsbeheermogelijkheden zijn toegevoegd, die beter inzicht bieden in de personeelsdata, om de salarisadministratie en rapportages nog sneller en soepeler te laten verlopen.
  • Interfaces ontwikkeld voor de oplossing eBlox Payroll en SDWorx, grote payroll-organisaties in de Benelux, zijn reeds beschikbaar.
  • Verbeterde functionaliteiten voor de planningsmodule van Workforce Ready Scheduler zijn beschikbaar, die de werkdag van de medewerker handig kunnen onderverdelen in kostenplaats, een berichtje sturen wanneer er dubbel of verkeerd wordt ingepland, en het planningsproces volledig stroomlijnen zodat het makkelijker wordt voor managers.

Ondersteunend citaat

 • Rolf van Lierde, General Manager kleine en middelgrote bedrijven, Benelux
  "Onze ontwikkelaars blijven innoveren om onze producten voor kleine en middelgrote bedrijven te verbeteren en werken hierbij nauw samen met klanten en ons netwerk van interne en externe mensen. Dit draagt bij aan de maandelijkse productlanceringen met nieuwe functionaliteiten en features die organisaties de mogelijkheid geven om niet alleen te overleven in het nieuwe gereguleerde competitieve landschap, maar om er ook daadwerkelijk in te groeien. Het mooie aan het Workforce Ready Cloud model is dat deze nieuwe functionaliteiten onmiddellijk voor iedereen beschikbaar zijn, geïntegreerd in de platforms van onze klanten, zodat ze hun concurrentie voor kunnen blijven."