Vertel ons iets over uzelf

Waar kijken we naar als u solliciteert bij Kronos? We zijn op zoek naar kandidaten die de waarden belichamen die wij belangrijk vinden. Bij alles wat we doen staan positief gedrag op het gebied van karakter, samenwerking en competentie centraal. We kijken dus in elke fase van het selectieproces naar deze kenmerken — van uw cv en sollicitatiebrief tot e-mailcommunicatie en telefonische screening.

Als u wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek vinden we het belangrijk dat deze speciale dag voor u een positieve en productieve ervaring is. Houd de volgende tips in uw achterhoofd als u zich voorbereidt op uw gesprek en begint aan uw traject bij Kronos.

  • Begin met een glimlach. Of u nu een telefoongesprek voert met een recruiter van Kronos, een werknemer begroet van de receptie of uzelf voorstelt aan onze wervingsmanager, begin met een glimlach en een positieve, vriendelijke houding.
  • Bezoek onze website. Op onze website vindt u een schat aan informatie over onze producten, diensten, mondiale vestigingen en ons leidinggevend team. Hierdoor krijgt u meer inzicht in wat we doen, hoe we dit doen en de leiders die ons begeleiden naar succes.
  • Vertel ons iets over uzelf. Dat is niet altijd eenvoudig, dat weten we. Maar wees niet verlegen om uw ervaringen te delen en ons uw ware persoonlijkheid te laten zien. We willen weten hoe en waarom uw vaardigheden en achtergrond van u de geschikte kandidaat maken voor de baan en de cultuur bij Kronos.
  • Wees voorbereid op een kennismaking met enkele teamleden. Uiteraard ontmoet u de wervingsmanager en wordt u geacht functiespecifieke vragen te beantwoorden. Maar mogelijk wordt u ook voorgesteld aan enkele andere Kronites op verschillende afdelingen en teamleden waarmee u misschien gaat samenwerken. Geschiktheid is belangrijk voor ons — zowel wat functie als cultuur betreft. We willen het goed doen.

Denkt u dat de juiste kandidaat bent voor Kronos?

 

CTA-knoppen nodig voor 'Begin uw zoektocht vandaag nog' en 'Meer informatie over Kronos'