Start je carrière bij een leider in innovatie.

Start je carrière bij Kronos

Start je carrière bij een leider in innovatie.

Waarom zou je je carrière starten bij Kronos?

Wij zijn ervan overtuigd dat innovatieve en inspirerende ideeën uit het hele bedrijf en van alle niveaus afkomstig kunnen zijn, dus ook van onze stagiairs en pas afgestudeerde collega's. Als je nog studeert en praktijkervaring wilt opdoen of als je vanuit de collegebanken de overstap maakt naar een succesvolle carrière, wij helpen je graag jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde kandidaten die klaar zijn om hun carrière te beginnen. 

Stageplaatsen bij Kronos. Waardevolle praktijkervaring...

We zijn ons ervan bewust dat het in de praktijk niet altijd eenvoudig is om je vaardigheden te ontwikkelen en een cv op te bouwen. Maar een afgeronde stage kan een mooie springplank zijn om je carrière een impuls te geven.

Bij Kronos krijgen stagiairs daadwerkelijk betaald om interessant, uitdagend en zinvol werk te doen dat een bijdrage levert aan de organisatie. Jazeker! Wij vinden dat stagiairs het verdienen om te worden betaald voor hun bijdrage aan onze organisatie.  Bovendien vinden we dat werken maar een deel van je baan uitmaakt. Er zijn overal mogelijkheden om samen te werken en van anderen te leren: sociale contacten bij een sportevenement, vrijwilligerswerk met andere stagiairs of netwerken met managers en leiders van Kronos. We bieden je de kans om onze Werk geïnspireerd-cultuur zelf te ervaren.

… maar het mag ook best leuk zijn.

In de geest van samenwerking en betrokkenheid met de medewerkers van morgen is Kronos de trotse sponsor van de Battle of the Summer Interns. Deze zomerse overgangsrite brengt je in contact met het plaatselijke bedrijfsleven, zodat je je netwerk ook buiten onze deuren kunt uitbreiden, terwijl de geest van kameraadschap en competitie wordt bevorderd.

Sta je aan het begin van je carrière na je studie?

Je bijdrage zal niet onopgemerkt blijven op een plek waar persoonlijkheid wordt gewaardeerd, ambitie wordt gestimuleerd en creativiteit wordt verwelkomd. Als je je carrière start bij Kronos, ben je niet gewoon blij dat je een baan hebt. Je zult blij zijn dat je jouw baan hebt. Een baan die begint met een uitgebreide introductie, zodat je een vliegende start kunt maken, en volop mogelijkheden biedt om te werken bij een bedrijf dat jouw frisse kijk op dingen en je unieke talenten op waarde weet te schatten.

 

Start je carrière vandaag nog