Doe praktijkervaring op bij Kronos

Wilt u een goede start van uw carrière? We zijn ons ervan bewust dat het in de praktijk niet altijd eenvoudig is om uw vaardigheden te ontwikkelen en een cv op te bouwen. Maar een afgeronde stage kan een mooie springplank zijn om uw carrière verder uit te bouwen.

Bij Kronos krijgen stagiairs daadwerkelijk betaald om interessant, uitdagend en zinvol werk te doen dat een bijdrage levert aan de organisatie. Inderdaad! Wij vinden dat stagiairs het verdienen om te worden betaald voor hun bijdrage aan onze organisatie en hun inzet om te integreren op de arbeidsmarkt.

Als deelnemer aan ons interne programma bij Kronos:

  • wordt u gekoppeld aan een mentor die u begeleidt en ondersteunt;
  • neemt u deel aan sociale evenementen en programma's, zoals sportevenementen en vrijwilligerswerk;
  • bent u aanwezig bij professionele netwerkevenementen en bijeenkomsten met leidinggevenden van Kronos en ander bestuursleden;
  • werkt u in kleine groepjes samen aan projecten en geeft u uw eigen formele presentaties aan uw collega's en leidinggevenden.

Word lid van het Kronos-team om praktijkervaring op te doen, te netwerken met loopbaanprofessionals en te leren van mentoren die weten hoe belangrijk een goede stage is.

Maar eerst, mocht u worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan willen we graag dat u zo goed mogelijk bent voorbereid. Lees wat u kunt verwachten als u een uitnodiging krijgt voor een sollicitatiegesprek bij Kronos.

CTA-knoppen nodig voor 'Begin uw zoektocht vandaag nog' en 'Meer informatie over Kronos'