Bij Kronos weten we hoe belangrijk het is om een bijdrage te leveren aan de samenleving en te investeren in de toekomst. Via onze Geef geïnspireerd-programma's steunen wij verschillende goede doelen en organisaties die zich richten op de empowerment van de volgende generatie werknemers. Via rechtstreekse contributies willen wij ons steentje bijdragen door de opleiding, training en ontwikkeling te stimuleren die gevraagd wordt van de werknemers van de toekomst. Naast ons streven om bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie werknemers, steunt Kronos tevens regionale non-profit organisaties in plaatsen waar Kronos-werknemers woonachtig en werkzaam zijn.

Via onze Geef geïnspireerd-beurs hebben we relaties opgebouwd met organisaties die onze missie belichamen, die samen met Kronos-werknemers een gezamenlijk doel nastreven en een unieke mogelijkheid tot vrijwilligerswerk bieden in de gemeenschappen waar Kronos-werknemers woonachtig en werkzaam zijn.

Op het moment werken we samen met de volgende organisaties:

 

  • ANK India, deze organisatie is opgericht om onderwijs te bieden aan kansarme kinderen, een beter leven te geven aan kansarme jongeren van het platteland en uit de stad en hoogwaardige gezondheidsdiensten te leveren aan meisjes in de puberteit en vrouwen.
  • National Academy Foundation, dit is een veelgeprezen netwerk van loopbaangerichte academies dat de deur opent naar een levensvatbare carrière voor middelbare scholieren in gebieden waar onvoldoende onderwijs beschikbaar is.
  • YMCA of Greater Boston, deze organisatie richt zich op het verbeteren van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van individuele personen en gezinnen in lokale gemeenschappen.
  • Project LEARN (Lowell Educational Alliance Resource Network) ontwikkelt en ondersteunt innovatieve programma's die studenten voorbereiden op de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen en om zich levenslang te blijven ontwikkelen.
  • Coalition for a Better Acre (CBA) is een professionele non-profitorganisatie die economische ontwikkeling, vastgoedontwikkeling en empowerment biedt om de gemeenschappen in Lowell, Massachusetts en Merrimack Valley te promoten en te ondersteunen. Recent heeft Kronos een busje geschonken om programma-leden te vervoeren van en naar het werk.

 

Wilt u meer weten over Geef geïnspireerd? Neem dan contact op met [email protected].