Bij Kronos weten we hoe belangrijk het is om een bijdrage te leveren aan de samenleving en te investeren in de toekomst. Via onze Geef geïnspireerd-programma's steunen wij verschillende goede doelen en organisaties die zich richten op de empowerment van de volgende generatie werknemers. Via rechtstreekse contributies willen wij ons steentje bijdragen door de opleiding, training en ontwikkeling te stimuleren die gevraagd wordt van de werknemers van de toekomst. Naast ons streven om bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie werknemers, steunt Kronos tevens regionale non-profit organisaties in plaatsen waar Kronos-werknemers woonachtig en werkzaam zijn.

Via onze Geef geïnspireerd-beurs hebben we relaties opgebouwd met organisaties die onze missie belichamen, die samen met Kronos-werknemers een gezamenlijk doel nastreven en een unieke mogelijkheid tot vrijwilligerswerk bieden in de gemeenschappen waar Kronos-werknemers woonachtig en werkzaam zijn.

Op het moment werken we samen met de volgende organisaties:

 

  • Adopt-A-Classroom, deze organisatie maakt zich sterk voor betere leerprestaties door leraren in contact te brengen met leden uit de gemeenschap en fondsen ter beschikking te stellen om leermiddelen aan te schaffen. Als onderdeel van ons sponsorschap hebben Kronites vele mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen in klaslokalen in hun regio.
  • ANK India, deze organisatie is opgericht om onderwijs te bieden aan kansarme kinderen, een beter leven te geven aan kansarme jongeren van het platteland en uit de stad en hoogwaardige gezondheidsdiensten te leveren aan meisjes in de puberteit en vrouwen.
  • National Academy Foundation, dit is een veelgeprezen netwerk van loopbaangerichte academies dat de deur opent naar een levensvatbare carrière voor middelbare scholieren in gebieden waar onvoldoende onderwijs beschikbaar is.
  • YMCA of Greater Boston, deze organisatie richt zich op het verbeteren van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van individuele personen en gezinnen in lokale gemeenschappen.

 

Wilt u meer weten over Geef geïnspireerd? Neem dan contact op met [email protected].