De Kronos voor Retail Solution Guide

Improve your bottom line and satisfy both your customers and employees

De detailhandel is de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd. Consumenten hebben nu de keuze wanneer, waar en hoe ze winkelen, dwingende fysieke winkels om klanten te verleiden met in-store ervaringen. Om te kunnen leveren, moeten retailers hun beste mensen op het meest geschikte moment voor klanten plaatsen.

Lever een klantervaring die uw bedrijfsresultaten verhoogt en ervoor zorgt dat klanten terugkomen. Ontdek hoe Kronos voor Retail kan helpen.

Meer productinfo

Met Kronos voor de detailhandel kunt u uw personeel afstemmen op de vraag van de klant en een volledig zicht krijgen op locaties - en dit alles terwijl papieren processen worden geëlimineerd en het compliance-risico wordt geminimaliseerd. Onze gestroomlijnde oplossing registreert automatisch tijd en aanwezigheid en betaalt altijd werknemers op basis van de huidige arbeidswetten om ervoor te zorgen dat u aan de regels blijft. Met robuuste rapportage- en analysehulpmiddelen hebben managers een betere controle over zaken als budgettering en omzet die van invloed zijn op de bedrijfsresultaten.

Met Kronos voor Retail kunt u:

  • Elimineer papieren processen
  • Voorspelling nauwkeuriger
  • Maak meer voorspelbare schema's
  • Verhoog de betrokkenheid van medewerkers en verlaag de omzet
  • Zorg voor zichtbaarheid in winkels en regio's

Meer dan 1.000 retailorganisaties gebruiken Kronos om werknemers meer mogelijkheden te geven en betere bedrijfsresultaten te behalen. Download deze informatieve gids (in het Engels) om erachter te komen waarom Kronos voor Retail wellicht geschikt voor u is.