Ontwikkeld voor logistiek en distributie
Logistiek en distributie

Ontwikkeld voor logistiek en distributie

Weloverwogen beslissingen nemen via een beter inzicht in arbeidsprestaties en -kosten.

Waarom Kronos voor logistiek en distributie?

Intelligentere beslissingen nemen in real-time met Kronos voor Logistiek en Distributie. Onze oplossingen helpen u om de arbeidskosten te beheersen door automatisering van foutgevoelige processen. Verder koppelen we arbeidskosten aan bestellingen, stemmen we de personeelsbezetting af op de vraag met nauwkeurige werkroosters en bieden we realtime inzicht in de bestelstatus om aanpassingen te kunnen maken en leveringsdeadlines te halen.

Industry Overview Distribution

Onze klanten in de sector logistiek en distributie.

Ons klantenbestand, dat voor meer dan de heflt bestaat uit bedrijven uit de Fortune 1000®-lijst, is bijzonder gevarieerd en omvat veel bedrijven uit uw sector. Dankzij onze ervaring met klanten in allerlei soorten en maten kunt u op Kronos vertrouwen voor het oplossen van complexe HR-problemen.

: Een productsuite die exact voldoet aan uw behoeften op het gebied van logistiek en distributie.

Het succes van een bedrijf staat en valt met het werven en behouden van uitzonderlijk talent. Kronos biedt een productsuite die speciaal ontworpen is om een bijzonder betrokken personeelsbestand op te bouwen en betere bedrijfsresultaten te behalen. Bekijk onze uitgebreide serie producten die specifiek ontworpen zijn voor de omvang, sector en doelstellingen van uw bedrijf.