Ontwikkeld voor de detailhandel
Vente

Ontwikkeld voor de detailhandel

Schenk werknemers de middelen om de klanttevredenheid te verbeteren.

Waarom Kronos voor Retail?

Om uw klanten een unieke service te kunnen leveren, moet u de meest geschikte werknemers werven, selecteren en behouden. Kronos biedt specifieke oplossingen voor de detailhandel om het hele personeelsbestand efficiënt te beheren: vaste werknemers, werknemers op uurbasis, werknemers in voltijd of deeltijd. Honderden detailhandelaren wereldwijd gebruiken Kronos om hun omzet te verhogen, hun marktaandeel te vergroten en de loyaliteit van hun klanten te verbeteren.

Industry Overview Retail

Meer informatie over detailhandel.

Alle bijbehorende hulpmiddelen bekijken

Upgrade uw softwareoplossing voor retail.

Vindt u de oplossing waarnaar u op zoek bent niet terug in onze productsuites? Bekijk onze selectie gespecialiseerde producten die werden ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw bedrijfssector. 

Onze klanten in de detailhandel.

Ons klantenbestand - dat voor meer dan de helft bestaat uit bedrijven uit de Fortune 1000-lijst - is bijzonder divers en bedient vele organisaties in uw bedrijfssector. Dankzij onze ervaring met klanten in alle soorten en maten kunt u op Kronos vertrouwen voor het oplossen van uw complexe problemen rond HR.

Een productsuite die exact aan uw retailbehoeften voldoet.

Het succes van een bedrijf staat en valt met het werven en behouden van uitzonderlijk talent. Kronos biedt een productsuite die speciaal ontworpen is om een bijzonder betrokken personeelsbestand op te bouwen en betere bedrijfsresultaten te behalen. Bekijk onze uitgebreide serie producten die specifiek ontworpen zijn voor de omvang, sector en doelstellingen van uw bedrijf.