Bij Kronos zijn we ervan overtuigd dat uitstekende medewerkers de essentiële bouwstenen zijn van een succesvol bedrijf. Succesvolle bedrijven zijn in staat om betrokkenheid te creëren en te behouden. Daarom maken wij HR-oplossingen die speciaal voor uw bedrijfssector en werknemers werden ontworpen.

Waarom Kronos?

Oplossingen die speciaal voor uw bedrijfssector en uw werknemers werden ontwikkeld.

Het vinden van een goede balans tussen de behoeften van de werknemer en de doelstellingen van de werkgever vormt de kern van de functionaliteit van Kronos-oplossingen. Op deze manier helpen we bedrijven om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen en de bedrijfsresultaten te verbeteren. De hoekstenen van onze oplossingen zijn:

Ontworpen voor elk complexiteitsniveau

Vandaag hangt het succes van een bedrijf af van het werven en behouden van uitstekend personeel. Succesvolle bedrijven bestaan uit productieve medewerkers die het beste van zichzelf geven om een hoge klanttevredenheid te verzekeren. Afhankelijk van de complexiteit van uw behoeften kan Kronos u helpen bij het beheren van een betrokken personeelsbestand, van werving tot pensionering, met integrale oplossingen voor talentbeheer, HR/Loonadministratie en personeelsbeheer.

Human Capital Management

Kronos Human Capital Management

Een geïntegreerd platform voor uw volledige personeelsbestand.

Voor een complete oplossing voor personeelsbeheer geleverd door één enkele provider bent u bij Kronos HCM aan het juiste adres. Met onze HCM-suite aangeboden op een geïntegreerd platform, kunt u uw gehele personeelsbestand managen met behulp van een reeks geïntegreerde tools, die werden ontworpen voor het beheer van de volledige loopbaan van uw werknemers.

Workforce Management

Kronos Workforce Management

De best aangepaste functies voor actuele uitdagingen op het gebied van workforce management.
De oplossingen voor personeelsmanagement van Kronos zijn ontwikkeld voor complexe personeelsbehoeften, onafhankelijk van uw bedrijfssector of -locatie. Onze oplossingen voor tijdregistratie en aanwezigheid, personeelsplanning, verzuimmanagement en werkanalyse worden op maat van uw medewerkers geleverd en snel en nauwkeurig geïmplementeerd.

Ontworpen voor werknemers

Het succes van de Kronos-oplossingen voor het beheren en motiveren van uw gehele personeelsbestand bouwt voort op de manier waarop wij onze eigen werknemers betrekken bij het creëren van innovatieve producten en diensten.

Geïnspireerd door onze vaak gelauwerde bedrijfsfilosofie ontwikkelen wij oplossingen die u helpen om medewerkers te selecteren die bij uw bedrijf passen en deze te managen, te behouden en te laten groeien. Dit doen we via het aanbieden van hulpmiddelen voor een gezonde werk-privébalans.

Meer informatie over betrokkenheid van werknemers

Ontworpen voor elk type bedrijf

Voor ons is de klant koning. Bij Kronos hebben we een diepgaande kennis van u en uw bedrijfssector. Daarom kunnen we u naar de juiste oplossingen leiden, u in contact brengen met Kronos-experts en partnerbedrijven en u een brede waaier aan waardevolle tools en programma's aanbieden.